všechny - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Název Klíčová slova
Konvenční a ohmická tepelná pasterizace čerstvého a rozmraženého ovčího mléka: Spotřeba energie a hodnocení bakteriální mikroflóry během skladování v chladničce pasterizace mléka, ovčí mléko, konzervace potravin
Kvalita masa jehňat krmených dietou s různou úrovní chitosanu. Část II. jehněčí maso, alternativní krmiva, mastné kyseliny
Kokteil chelátových minerálů a fytogenních aditiv ve výživě drůbeže: shrnutí cheláty; kokteil; anorganický; fytogenní aditiva; drůbež; užitkovost; suplement; stopové minerály
Kastrace samčích jedinců hospodářských zvířat a potenciál imunokastrace pro zlepšení welfare a produkčních znaků gnrh, kvalita masa, ovce, vlastnosti jatečně upraveného těla
Kryokonrervace kančího spermatu kančí sperma, antioxidanty, extensory, mrazící stabilita
Kvalita jatečně upraveného těla a masa kříženců holštýnského a herefordského skotu v závislosti na pohlaví a porážkovém věku kvalita jatečně upraveného těla skotu, kvalita hovězího masa, holštýnský skot, hereford
Kráva jako indukovaný ovulátor: časovaná inseminace po synchronizaci ovulace ovsynch, časovaná inseminace, synchronizace ovulace, gnrh, prostaglandin
Krávy vystavené tepelnému stresu během fetálního období vykazují lepší odolnost vůči teplu tepelný stres, programování termotolerance