všechny - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Název Klíčová slova
Metabolické poruchy u dojených krav v laktaci a jejich hodnocení prostřednictvím známých a nových indikátorů stanovovaných z mléka biomarker, mléko, ketóza, metabolický stav
Možnosti využití zasolených pastvin pro pastvu jehňat: vliv na stravitelnost, růst, kvalitu jatečně upraveného těla a kvalitu masa jehňata, kvalita jut, kvalita jehněčího masa
Má plemeno skotu vliv na senzorickou kvalitu hovězího masa? hovězí maso, plemeno, senzorická analýza, kvalita masa
Matematicko-statistické modely spojené s přežitím dojených koz v tropickém prostředí dojené kozy, analýza přežitelnosti, tropické klima
Možnosti a specifika šlechtitelských programů dojeného skotu v ekologickém zemědělství genetický zisk, dojnice, šlechtitelský program, ekologické zemědělství
Mýtus umělého masa: review kultivované maso, in vitro maso, vegetarián, etika
Míra zalehávání selat ve vztahu k lézím na končetinách prasnic na porodnách prasnice, onemocnění končetin, sele, míra zalehávání, roštová podlaha, plná podlaha
Management u beranů a kozlů zdraví při připouštění, kozel, reprodukční trakt, koza, samec, reprodukce, beran, ovce
Mořské řasy ve výživě zvířat: review mořské řasy, řasy, přežvýkavci, prasata, drůbež, králíci