• Česká technologická platforma pro zemědělství (ČTPZ)

  • Telefon: +420 602 790 274
  • logo logo logo
    • O nás
    • Aktuality
    • Kalendář akcí
    • Činnost
    • Fotogalerie
    • Kontakty

    Rešerše

    Domů Činnost Rešerše
    všechny - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

    Název Klíčová slova
    Zdraví mléčné žlázy dojeného skotu – při zaprahování a následně dojený skot, mastitida, antimikrobika, legislativa, systémy selektivního podávání antibiotik při zaprahování, kritéria pro selektivní zaprahování, nové infekce.
    Závlahové nádrže zavlažované plodiny, klimatická změna, soil and water assessment tool
    Zdravotní stav končetin dojnic zdravotní, stav, končetiny, dojnice
    Zpracování půdy a zakládání porostů v podmínkách probíhající klimatické změny- nové technologie a jejich aplikace pro omezení projevů eroze a dalších negativních jevů. .
    Závlahy .
    Zootechnická opatření vedoucí ke zlepšení welfare ovcí .

    Novinky

    • „Každý kousek hluboce zmrazené zeleniny u nás dostane svůj rodný list“, říká Vratislav Hruška
    • Průzkum Zemědělského svazu ČR: Ukrajinská pšenice předznamenává další krizi na trhu s potravinami
    • Technické prostředky při realizaci agro-eko opatření v praxi
    • Vyjádření Zemědělského svazu ČR k návrhu ministra financí o snížení dotací v zemědělství
    • Rezistence plevelných rostlin vůči herbicidům
    • Zemědělci tratí kvůli hrabošům přes miliardu korun
    Footer Logo

    Ministerstvo zemědělství ČR uznalo Českou technologickou platformu pro zemědělství jako technologickou platformu v působnosti rezortu MZe dne 23.9.2016.

    Veškeré aktivity České technologické platformy pro zemědělství jsou pořádány za podpory Ministerstva zemědělství.

    Rychlé odkazy

    • O nás
    • Aktuality
    • Kalendář akcí
    • Činnost
    • Fotogalerie
    • Kontakty

    Kontakt

    Ing. Veronika Hlaváčková
    hlavackova@zscr.cz

    Odebírání novinek

    Chcete-li dostávat informace o novinkách na svůj e-mail, vyplňte svou e-mailovou adresu.

    © Copyright ČTPZ | Všechna práva vyhrazena.